Alla inlägg under februari 2008

Av S - 13 februari 2008 17:34


I morgon är ju alla hjärtans dag. Tråkigt att det blivit en köpmännens marknad. Hur mycket pengar som helst satsas på reklamannonser, för att kunna utnyttja människors samvete. Annonserna ser till att vi inte får  glömma bort att fira mormor, faster, mamma, barn, älsklingen  m.m, på denna dag. Allt för att tjäna massor av pengar. Det blir en dag av förväntningar, från nära och kära. Själv bojkottar jag denna dag, mina nära och kära vet att jag tänker på dom, och älskar dom alla dagar på året. Jag tänker inte låta någon fet liten affärsman, bli fetare denna dag.

Nej till alla hjärtans dag

Av S - 13 februari 2008 05:20


  "Är domaren köpt?"Skitsnack, Tito. Det är dina egna påhitt. Aldrig att det svenska rättsväsendet fäller dig för att du råkar vara född i ett annat land, om jag inte missminner mig så är du svensk medborgare. Antagligen så är du inte nöjd med det du gjort, utan bara ursäktar dig med allt möjligt. Att det är alla andras fel. Jag tycker att det svenska rättsamhället visar att, om man gjort något olagligt, får det påföljder. Sluta vara barnslig, bortskämd, du är bara patetisk! Anklagar folk för konspirationer, och att rättegången skulle vara uppgjord, undrar vem det är som har förföljesemani.Det här stod det att läsa i Expressen igår, (12 feb), efter att Tita Beltran fått sin dom, 2 års fängelse, för våldtäkt på den unga barnflickan.  ” Han känner sig kränkt och orättvist behandlad, något som han menar till stor del  beror på hans chilenska ursprung.
- Är domaren köpt? Har domaren kommit överens med åklagaren? Eller är han bara en rasist? Folk har frågat mig om detta beror på att jag blir behandlad så här bara för att jag är en så kallad svartskalle. Jag är övertygad om att det är så. ”
Detta är ju inte första gången herr Beltran hamnat i klammeri med rättvisan. Hans lilla rundtur med bilen runt kvarteret med svärmor eller var det kanske en granne på motorhuven är ett exempel. Hans inblandning i ett barnvaktsmål där en liten flicka smittades med könsherpes är ett annat. Han friades dock av tingsrätten men den domen är ju överklagad så just den historien är långt ifrån avslutad. Man har  ju svårt att tro dig, med sådan bakgrund. Jag har i alla fall följt denna rättegång, kan bara säga att jag är glad för att barnflickan fick upprättelse. Nu kan hon försöka gå vidare i sitt liv. Ingen rök, utan eld


Av S - 10 februari 2008 01:34


Här är vår enskilda väg, ner från vår gård, om några hundra meter,så kommer man till allmän väg. Det är så lugnt och fint, Wilma kan springa helt fritt, det är nog därför som hon är så fin i kroppen. Hon behöver aldrig koppel hemmavid. Hon t.o.m öppnar dörrarna själv hemma, både från utsidan och insidan. Vill jag inte att hon ska gå ut, måste jag låsa. Problemet är när hon öppnar dörrarna och går in utifrån, då kan hon ju inte stänga själv. Då måste man själv gå och stänga. Hon ställer sig på baktassarna, och öppnar med framtassarna, och när hon vill gå ut genom altandörren, (man måste vrida handtaget till höger på altandörren). Wilma puttar till handtaget i sidled med nosen, och puttar sedan upp dörren, vips så är hon ute.  Min busiga boxer. 

Av S - 10 februari 2008 01:30


Nu är skafferidörren snart färdigmålade, så snyggt det kommer att bli med mitt platsbyggda skafferi. Dörrvredet och gångjärnen är inköpta, bara att sätta dit.

Av S - 10 februari 2008 01:24


Min härliga boxertik älskar att vara ute, hon älskar verkligen livet. Vill bara lägga ut en bild på henne, jag tycker att hon är en sån skönhet! Jag älskar dig Wilma.

Av S - 10 februari 2008 01:02

Mulet, töväder, ja inte är det en normal vinter. Så här lite snö brukar det inte vara. Nu längtar jag verkligen till att våren kommer, med sol och värme. Ja, dagarna går ju så fort, snart kommer den! Idag har jag varit så trött. Men jag målade klart väggarna i minstingens  sovrum. Målade även skjutdörrspartierna, hade grundat innan, målade två lager vitt. När jag sedan skulle dra bort maskeringstejpen, följde färgen med. Jag kunde bara dra bort färgen i stora stycken, det hade inte greppat underlaget, kontigt. Fick dra loss all färg, och skrapa lite. Jag har målat mycket, men aldrig varit med om maken. Måste fråga på färgaffären på måndag, vad jag ska ha för färg. Det är kanske något sorts plastlaminat  av ek,på dörrarna, kanske därföt inte akrylfärg fastnade. Får börja om på nytt med dörrarna, när jag vet mer. Skam den som ger sig! I morgon kanske jag ska tapetsera min fondvägg med rosorna!

Av S - 9 februari 2008 00:11

Så här trött kan man faktiskt känna sig ibland, mysig bild.  Bäst att jag går och lägger mig nu, John Blund kallar. För i morgon ska jag måla klart minstingens sovrum, det blir så snyggt.

God Natt alla mina härliga medmänniskor

Av S - 9 februari 2008 00:08


Kolla in kvinnan på bilden, vilken otrolig skillnad på 18 månader. Jag tycker att hon har varit så jäkla duktig. All  heder åt dig, kvinna! Allt går om man bara vill, det har du visat.

Go girl

Presentation

Du får gärna göra ett avtryck i min gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Nätbutiker jag gärna besöker

www.broarne.se

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards