Alla inlägg under mars 2010

Av S - 25 mars 2010 00:48

Hej igen Kära Du <3


Tänk ... nu är klockan är över midnatt igen, fy på mig! Ska gå och lägga mig, men har inte varit så trött ikväll, pga. att jag tagit 2 stycken små sovstunder i dag ... pga av värken.

 

Var iväg i morse kl. 7 med min bil på service, minstingen följde med i sin bil, för att sen köra hem oss igen, eftersom min bil skulle bli kvar till fram på eftermiddan.

Blir inte att måla och fixa något idag, måste vänta nån dag, tills det känns bättre, inge roligt ..... är så spänd på att få börja måla bufféskåpet! Men det är ju inge roligt att ha så ont heller, så det blir till att vänta!

Jag och minstingen for iväg och åt lunch ... Skink/broccoligratäng supergott smakade det! Trodde bilen skulle va färdig till 13, men " icke sa Nicke" Så vi for iväg på en liten fika hos svärdottern min, och mitt söta barnbarn Madicken, som hade feber idag, lillstumpan.

Hämtning av bilen, dom hade tvättat den också, så fin den blev. Sen hem åt lite lättare middag  ... tog mig en liten sovstund till, värken gör att jag blir så himla trött!

Vid 18,30 var jag iväg på ett trevligt tuppewearparty, ( på byns matställe) träffade trevliga människor .. åt goda mackor som värdinnan bjöd på! Jag är glad att jag inte ställde in partyt, höll på att göra det för att jag hade så ont, men jag bet ihop, det var skönt för själen att komma iväg på nåt roligt.

 

Ja så har min dag varit, inte speciellt intressant för dig att läsa kanske, men skönt för mig att skriva ner .... hoppas du haft en härlig och mysig dag i hälsans tecken <3  Förhoppningsvis kan jag lägga ut några bilder imorgon ... på mitt bufféskåp ... åtminstånde att det kan va grundmålat!

 

Ljus och Kärlek till dig

 

 

  

 

Av S - 24 mars 2010 08:14

God Morgon kära du <3

 

Har varit och lämnat in min bil på service, minstingen skjutsade hem mig ... eftersom bilen ska vara kvar till em. Tack hjärtat mitt <3

 

Tänkte lägga upp lite bilder på loppisprylar, som jag införskaffat då och då ;)

Det är mitt stora intresse, samt inredning förståss  ... förutom min alldeles underbara familj <3 som går först i allt!  

 

              

 

Det finns så mycket vackra billiga ramar med välvt glas, kan ha dom som dom är eller lite färg på. Ostkupa i glas, mandelkvarn, gammalt nothäfte, hushållsvåg, gammal rostig nyckel .... har varit några av mina roliga fynd! Lägger ut andra fynd senare, om du vill se och kanske få inspiration. Har före och efter bilder ... som jag lägger upp senare.

 

Önskar dig en Trevlig Dag min vän

 

Av S - 23 mars 2010 22:51

Hej min Fina <3

 

Det senaste dygnet har inte varit särskilt muntert, när värken sätter in som värst, är det svårt att formulera sig och skriva positivt ... så om jag inte skriver på några dar ... beror det på det! 

 

 Min yngsta dotter skulle åka iväg ett ärende mitt på dan, då hängde jag på ... för då behövde jag inte köra själv, vi var sen på ICA handlade lite mat, specerier m.m,  råttorna satt ju och grät i skafferiet!  

Var ju tvungen att ta en sväng in på Erikshjälpen .... , det var ju tisdag ... dom har endast öppet tis, tors och lör!

Fyndade igen .... ett bordsur 135:- ,  inuti uret stod det handskrivet  " tillverkad av Carl Modén då 85år, år 1973" , spännande ... tänk om Carl visste att det står hemma hos mig nu ! Samt ett vitt lakan, 2 assietter med rosor på, ett gardintyg med rosmönster ( ska sy nåt fint av), envit  skål med lock i form av en tupp, ett litet gulligt förstoringsglas! Det andra kostade inte många korvören heller !M köpte flera fina kläder, som nya och två handväskor. Sen vart det hemfärd .... jag la mig och vila en stund, medan min minsting dammsög huset .... så gulligt av henne! Sen kunde jag inte låta bli att måla första lagret färg på bordsuret, naturligtvis vitt ;) Hoppas att jag känner mig alert i morgon, för då ska jag ge mig på bufféskåpet, naturligtvis vitt i shabby chic stil .... håll tummarna för mig! Känns bättre just nu, men ....! Kom på att jag ska lämna in min bil på service i morgon bitti kl. 7, då gäller det att strax krypa ner i slafen ...!

 

GOD NATT MIN VÄN OCH SOV SÅ GOTT <3

 

      

                       några  fynd idag         före,bara lite målat    ... ett lager vitt

 

Av S - 22 mars 2010 08:42

 

 

Det är så härligt att vakna upp till en sol som skiner på en
blå himmel. När man sedan står där i köket och fixar
morgonkaffet medan, Tina Turners dvd ...  ljuder i bakgrunden, det är mysigt det. Under varmare tider kan man öppna ett fönster eller en dörr och
lyssna på fåglarna medan man gör frukost. Sådana saker gör
en glad. Man liksom myser igång dagen.


KRAM


  

Av S - 22 mars 2010 07:39

Härlig Morgon till dig min vän <3

 

Solen på väg upp bakom berget på en klarblå himmel, termometern visar -9 grader på skuggsidan ... ! Det bådar gott för denna dag. Jag avvaktar fortfarande min värk, lite minibättre .... det är beroende på den som jag får se vad jag klarar idag. Åtminstånde ska jag klara av en promenad med min älsklingsvovve Wilma, det kan ju aldrig vara fel. Nu ska jag avnjuta en stoooor mugg kaffe !

 

Ljus och Kärlek

 

 

       

 

Av S - 21 mars 2010 21:20

Go Kväll min fina <3 

 

I dag har det inte varit roligt att vara mig, så mycket värk är det länge sedan jag haft ... som jag haft idag ...!  Meeeen, förhoppningsvis blir det bättre till imorgon, måste se det positivt. Jag vet ju hur det är, efter att ha haft denna värk i snart tjugo års tid! Det går ju upp och ner .... . Varför skriver jag detta, jag vet inte ... kanske få det svart på vitt .... lite för att avreagera sig ....!

 

Kollade ikväll på dokumentären " Sluten avdelning" ... tyckte programmet var jättebra ...!  

Bra att man upplyser och legaliserar de tabubelagda "skamliga" psykiska sjukdomarna, som många i vårt avlånga land lider av, såväl  kvinnor som män. Det psykiska ohälsosamma måendet, kryper ner i åldrarna.  

Likväl som att man lägger ner pengar på att göra hur många program som helst om bröstförstoringar, olika kroppslyft, bantningsprogram m.m.

Anser att det är minst lika viktigt hur själen mår, det är ju från hur man mår inuti som visar sig på utsidan! 

En stor eloge till filmaren Maud Nycander som under ett och ett halvt års tid följt livet bakom de låsta dörrarna, och nu delar med sig av denna dokumentär! Den andra och sista delen visas nästa söndag igen ... den ska jag se! Programmet går även i repris den 25 mars.

 

  

Maud Nycander

 

 

 

Snart så ska jag krypa ner och försöka sova, och att jag förhoppningsvis får sova inatt ....!

 

Önskar dig God Natt och Sov Gott min Vän

 

  

 

 

Av S - 21 mars 2010 09:54

    


Äntligen har jag köpt mig det skåpet jag letat efter ... 225:-  Det står hemma hos mig ... tror inte det är sant, så himla glad ...:)

Fick igång kameran, ett enkelt fel, som är avklarat, så nu kommer bilder på mitt nya begagnade buffeskåp .... fick det hemkört i går kväll, av min dotter och hennes pojkvän ... Tack gulliga ni <3 Jag bara längtar efter att få sätta igång med sandpappret, penseln och färgen ... funkar inte nu ... har för mycket värk ... men snart så ;)


KRAM

Av S - 21 mars 2010 09:36

         

 

Några bilder från igår ....

 

Idag är det lite kallare -3 grader ... solen ligger på lur bakom molnen, kanske tittar den fram ... eller!

I går var det ett konstigt väder, snö, regn, sol, mulet ... en salig blandning. All snö från taket på baksidan av huset, hasade ner i olika omgångar under dagen, det smällde av bara den, man hoppade högt varje gång ...! Undra hur lång tid det kommer att ta innan snön smält undan .... måntro!

Tror inte att jag längtat så mycket efter våren, som detta år ... det har varit en så kall vinter, det har ju det varit i hela Sverige ... t.o.m nere i Europa!

Undrar vad som händer med vår Moder Jord, tänker då på översvämmningar, jordbävningar och andra katastrofer .... , som sker!  Nog om det ... !

 

Jag hoppas att din dag fyller ditt hjärta och var rädd om dig

KRAM MIN VÄN 

Presentation

Du får gärna göra ett avtryck i min gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Nätbutiker jag gärna besöker

www.broarne.se

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards