Alla inlägg under december 2007

Av S - 18 december 2007 13:02




Att dölja ett fel

med en lögn

är som att ersätta en fläck

med ett hål!

Av S - 18 december 2007 12:32



Tony Olsson strejkar, för att han inte får krama sina anhöriga. Om dom anhöriga hade kramat och stöttat sin söner  när dom var i tidig ålder, kanske detta problem ej uppstått! En enkel fråga då. Vem ska mördarens offer krama?  T.ex  Malexanderpolisernas anhöriga. Vad kramar dom, en gravsten!! Anledningen till högre säkerhetskrav som t.ex kramförbudet, har dessa män själva orsakat. Säkerhetsavdelningen är den sista anhalten inom fångvården i Sverige, och det är faktiskt av en anledning man sitter där. Rymmningar och brott inom anstalten. Man är tvungen att "bunkra" dessa män, ok det känns inte humant, men inte dessa brott dom gjort heller. Har man gett sig in i leken får man leken tåla. Dom har själva utfört sina handlingar, då ska dom sona sina straff.  Så låga straff som vi har i Sverige, var glada att ni inte gjorde brotten i ett annat land t.es USA, Thailand m.m

Av S - 18 december 2007 12:09



Ni glömmer väl inte bort våra småfåglar nu när det är vinter och kallt, iaf där jag bor. Jag ska inte glömma mina små vänner, ska göra iordning åt dom, lite extra nu till jul. Smält margarin/smör i en stekpanna, när det smält häll på havregryn. Låt det puttra ihop  en liten stund. Låt svalna, ställ ut till fåglarna. Jag lovar dom blir överlyckliga.

Av S - 18 december 2007 11:31



När man läser en rubrik med Ghulam Haider 11 år, från Afghanistan, vill läsa till läkare. Så blir man först glad och tänker, vilka framtidsvisioner. Ett målmedvetet barn. Sedan fortsätter man läsa, då står det. Att hon ska tvingas att bli barnbrud, får inte fortsätta i skolan. för att  "Vi behöver pengarna", säger hennes föräldrar. Hon ska alltså gifta sig med en 40-årig man. Ghulam fick sätta på sig bröllopskläder och sätta sig bredvid denna, för henne okända man. På plats var en frilansfotograf från Amerika. Hon fick första pris i Unicefs tävling "Årets Bild". Skandal, få ett pris för att fotografera detta människoöde. Flickan kommer aldrig mer att få studera, trots att maken säger att hon ska tillbaks till skolan. Andra kvinnor i byn avslöjar i hemlighet, att det kommer hon inte få. För männen vill inte ha en utbildad kvinna. Dom flesta flickorna som tvingas till månggifte, får barn tidigt, innan deras kroppar är redo.Det kan uppstå så många komplikationer. Ibland med dödlig utgång. Den lagliga åldern för giftesmål där är 16 år, det är alltså ett lagbrott, hon utsätts för. Både av maken, hennes föräldrar, omvärlden. Det är sååå fruktansvärt. Stackars barn. Tänk om det stått som rubrik, i en svensk tidning, "Lisa 11 år ska gifta sig med Gösta 40 år. ", horribelt. Man hör ju hur fel det låter. Jag skickar värme till ditt hjärta, lilla Ghulam. 

Av S - 18 december 2007 11:14


Nu står det i tidningen idag, om denna följetong. 4 åriga Madeleine McCanns försvinnande. Jag tycker att det är sååå tragiskt med detta fall, verkligen ledsen för att lillflickan är försvunnen. Och att familjen utsätts för detta. Men jag är otroligt trött på tidningarnas skriverier om det här. Nya rubriker, så fort det går ett rykte. Det ska tjatas om och om igen. Folk är så informerade om detta fall, vi vet redan fakta, som tidningarna skrivit, förutom var hon är. Men för sjutton, sluta skriva om rykten, skriv när ni vet något konkret! Ni säger väl att vi måste skriva för att folk inte ska glömma. Det gör vi inte. Om ni måste skriva för att ni tror att ni måste påminna. Skriv endast, hennes namn med bild. Vi vet!

Av S - 18 december 2007 10:54



Har du tänkt på att byta batterier i din brandvarnare eller t.o.m kanske köpa en brandvarnare. Det är en billig livförsäkring. Nu i dessa stearinljustider. Jag bytte själv härom dagen. Läste om några goda råd angående brandvarnare:

  • Sätt alltid brandvarnaren i taket, mitt i rummet.
  • Du som bor i villa bör ha minst en branvarnare per våning.
  • Kontrollera brandvarnaren var tredje månad genom att trycka på testknappen.
  • Gamla brandvarnare är ofta dåliga. Kasta dem som är över tio år.
  • Var förberedd om det börjar brinna.

Tänk inte " det händer inte mig", det är ju inte meningen att det ska börja brinna, det händer ju bara. Inte speciellt skoj, om man råkar vara i ett annat rum, när mossan tar eld. Då är en brandvarnare bra.

Av S - 17 december 2007 11:42



En man kör på en landsväg.

En kvinna kör på samma väg

men åt motsatt håll.

När de möts lutar kvinnan sig ut

från fönstret och ropar "Gris!".

Mannen sticker omgående ut

sitt huvud från bilfönstret och

ropar jävla kärring!!".

Båda fortsätter sin färd.

När mannen efter en liten

stund kör genom en kurva,

kolliderar han med en enormt

stor jättegris som står på vägen.

Mannen dör.

Tänk om män kunde lyssna någon gång...!

Skicka detta till alla intelligenta

kvinnor som behöver le och till alla

män som du tror tål sanningen.


Av S - 17 december 2007 11:35



Mannen klär av sig framför sin fru, spelar med musklerna och utbrister:- Här kan du skåda hundra kilo ren dynamit!- Ja... Synd bara att stubinen är så kort

Presentation

Du får gärna göra ett avtryck i min gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Nätbutiker jag gärna besöker

www.broarne.se

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards