Alla inlägg under december 2007

Av S - 7 december 2007 04:36

I kväll smäller det, idolfinal. Jag har grunnat och grunnat, Jag vill fortfarande att  Marie ska vinna!! Men jag blir inte ledsen om Amanda vinner, hon är också fruktandsvärt bra!  Må bästa kvinna vinna!

Av S - 6 december 2007 05:38



Jag köpte mig, 2 stycken skåp med glasdörrar, och med extra öppna hyllor ovanpå dom. Var jag köpte dom någonstans, IKEA så klart! Klädd insidan av dörrarna i vitt spetstyg. Ser så fräscht ut.  Rummet ser faktiskt  större ut, när det vita tyget kom på plats. Gör inget om det inte alltid är så organiserat inne i skåpet.

Av S - 6 december 2007 05:27



Jag tycker att vårt utedass, är så coolt!  Sedan vår minsting, renoverade det. Vilken skillnad det blev, med lite färg! Det vart nog en Stones tunga, för hon längtade till att vi skulle åka ned till Göteborg på konsert, som gick av stapeln på Ullevi, 3 augusti 2007. Vi skulle hela familjen och se våra stora idoler The Rolling Stones.

Av S - 6 december 2007 01:38

Smakfullt, va!!


Av S - 5 december 2007 23:29

Igår och idag har jag klippt tyglappar till lapptäcken. 16x16 cm bitar, rosa,lila,gröna, mönstrade, döskallar, olika färgnyanser i dom färgerna. Det vart 312 lappar, ett väldigt klippande. Sedan la jag ut lapparna på vardagsrumsgolvet,för att lättare kunna se hur jag skulle lägga mönstret 

8 lappar i bredd 13 lappar långt,  alltså 8x13= 104 lappar till varje täcke. Det ska bli 3 lapptäcken, i dom färgerna. I morgon ska jag sy ihop alla lapparna. Sen måste jag åka och fynda stuvbitar/tyger i alla möjliga nyanser av blått, eventuellt också med djur/bilar/traktorer på.Jag ska göra likadant med dessa, det ska bli 2 lapptäcken i dom nyanserna. 5 lapptäcken  allt som allt.Jag ska ge dom till mina barnbarn i julklapp. 3 flickor samt 2 pojkar. Jag brukar fynda tyger, den är en passion jag har, älskar tyger, det finns så vackra mönster och kvaliteter. Köper då och då, har ganska mycket tyger emellanåt. Har då tyger hemma, när andan faller på, att sy något. Gardiner har jag sytt många, både till mig själv, barnen och vänner. Har tidigare sytt ett stort lapptäcke i svart/vitt, till min yngsta dotter. Samt tre små röd/vita till mina barnbarns röda dockvagnar.  Ska ta fotografier på dom när dom är färdiga, och lägga in dom på sidan, om någon vill se resultatet. 

Av S - 3 december 2007 15:16


I kväll är mitt favoritprogram på trean, klockan 20,00. Extreme Home Makeover, ett Amerikanskt program. Det är ett program om att människor som på något sätt har haft det besvärligt i livet/tillvaron, som lever i  missär/ trångbodda m.m Dom får hjälp med att återbygga deras hem, det är ett team med en programledare och minst 5 medarbetare, som hjälps åt. Det är så underbart att se när dessa människor blir såå tacksamma/glada, för att deras liv blir till det bättre. Jag bara älskar sådana program! Sätt på tv3 klockan 20.00, och kolla in.

Av S - 3 december 2007 13:59

Såg på faddergalan i lördagskväll. Det är så förskräckligt hur det ser ut här i världen. Vissa länder har mer kris än andra. Jag vart så tagen av alla reportage. Vi har det ju väldigt bra här i Sverige, men jag tycker inte att Carin Berg, (och tv4), ska ge oss dåligt samvete för att vi t.ex köper lövbiff, äter på restaurang m.m Dom sketcherna som hon gjorde tyckte jag inte om. Om inte vi äter på restaurang, inte äter lövbiff, m.m så blir dom inte rikare för det. Man kan ju tänka på dessa U-länder ändå, och bidra med vad man kan. Vi i Sverige ska ju inte behöva leva i missär, och ges dåligt samvete, hur vi lever och har det. För att dessa människor har det  som dom har. Vi kan inte heller ändra deras religionsideal. Tror att  den även påverkar deras livssituation. Ungefär som man var liten, och inte ville äta upp maten på tallriken. Då sa dom vuxna, ät nu, tänk på barnen i Biaffra, dom får minsann ingen mat. Jag vet att jag svarade någon gång. Ge den till dom då! Men det gick ju inte. Jag vet med mig, att jag gör vad jag kan för att hjälp dessa människor. Det är ju inte bara en miljon människor som mår dåligt, det är så många många fler.

Såg på Nyheterna igår, Årets stora händelse i Bukarest, det var på ett stort torg, det var jättemycket människor samlade. Då tändes en enormt stor julgran, sedan smällde såååå många raketer, och lyste upp himlen.  VARFÖR, gjorde dom såå, när dom har så mycket fattigdom, många gatubarn. Undrar om värmen från raket smällarna, värmen under granen, ska hålla dessa gatubarn varma. Jag kan verkligen inte förstå en del andra länders syn, på hur dom lever sina liv. Man känner sig ganska maktlös. Lilla jag kan ju inte påverka dom. Jag försöker i min vardag, påverka människor att vara omtänksamma, hänsynsfulla m.m mot sina medmänniskor. Min största önskan är ju att det ska bli fred på denna jord, slut på fattigdom/svält.

Svenne Hedlund i Hepstars låt, "I Natt jag drömde någonting, jag aldrig drömt förut, jag drömde det var fred på jord och alla krig var slut ........!

Den låten gillar jag, krig och elände vill ju ingen ha.

Av S - 1 december 2007 13:10

Satt igår kväll och såg IDOL, hade många delade känslor. Jag tycker att en Jury ska vara opartisk, men det var dom verkligen inte. Snacka om att frysa ut någon. Det tyckte jag att dom gjorde mot Andreas. Det kallar jag öppen mobbning. Särskilt Kirsti, vuxna människan. Jag tyckte att tjejerna var bättre igår kväll, men han är ju defenitivt inte dålig. Han är ju fruktansvärt bra, men tjejerna var bättre den kvällen. Jag önskar Andreas lycka till i framtiden, det är du värd. Jag tyckte segern var rätt. Jag tycker om både Marie & Amanda. Dom är bra på olika sätt, verkligen olika sångerskor. Oavsett vem av dom som vinner på globen, så kommer dom att glänsa som artister, jag tror att båda blir framgångsrika sångerskor. Vad som då skulle tilltala mig mest, om jag skulle måsta välja en av dessa stjärnor. Oj det var svårt. Jo, så här skulle jag tänka; Amanda har en otroligt annorlunda personlig  röst, men skulle jag se en hel konsert med henne skulle det inte bli några överraskningar, tror jag. Tror att hon skulle vara duktig i en musicaluppsättning. Hon har så mycket teater i sig, Marie  har ett så brett register på olika musikstilar, hon ger så mycket av sig själv, hon klarar ju av allt. Jag tror att en konsert med henne, vore som ett väckelsemöte, hon kan nog få fram mycket glädje hos publiken. Tjejen har ju ingen skolning i sång, men ändå är så skickligen, snacka om naturbegåvning. Jag menar att jag skulle nog längst där inne bli glad om Marie vann. Men inte besviken om Amanda vann. Jag önskar er verkligen lycka till i Finalen i Globen.

Presentation

Du får gärna göra ett avtryck i min gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Nätbutiker jag gärna besöker

www.broarne.se

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards