Alla inlägg den 10 januari 2008

Av S - 10 januari 2008 23:00

Nu var jag här igen. Vad jag gjort idag, jo bland annat så har jag målat motiv på en barnpall. Det tog tid att måla den, så mycket detaljer på arbetsfordonen, men det var kul.Det är mitt ena barnbarn, en kille 2år, som ska få den. Jag ska måla varsin åt alla barnbarn. Ett barnbarn, en tjej 3år, har fått en rosa med bambi/blommor förrut  Sedan ska systrarna 4 och 5 år få varsin. Den yngsta vill ha en svart pall med spiderman, den äldsta en lila med bambi och stampe. Jag grundade/målade alla samtidigt förrut. Nu är det endast motiven kvar. Jag älskar verkligen att måla. Barnbarnen blir så himla glada. Senare ska systrarnas lillebror 3 månader få en. ( så fort jag får hem en träfärgad pall) Jag får pallarna av min svärdotters pappa, bara spillvirke säger han, inget betalt vill han ha. Jag köpte whiskey till honom som tack. Det är verkligen snällt av honom. Nu till min kanske tjatiga GI-metod. Jag har grejat det idag också, men nu känner jag mig mer trött, men lugnare på något vis, kanske för att jag inte får i mig något socker alls. Nä, nu ska jag krypa till kojs, ska bara lacka pallen först.

Godnatt alla mina medmänniskor där ute

Av S - 10 januari 2008 07:59

Nu sitter jag här igen, väntar på att Löfbergslila ska rinna igen filtret i bryggaren. Det ska bli gott med en mugg kaffe. Sen blir det en tallrik med Philura med linfrön. Jag börjar min fjärde dag utan socker, det ska gå bra, jag är så bestämd på att jag ska ändra min kost. Det tar väl bara lite tid, att komma in i det. Sen ska jag städa undan lite i mitt rum, jag har hållt på att rensa, det är så skönt när det är klart, när man vet att det är ordning och reda inne i skåpen

Vi hörs

Av S - 10 januari 2008 01:23

Nu är denna dag över, trött, ska träffa John Blund.

Nattinatti alla ni där ute



Av S - 10 januari 2008 01:15


Det känns precis, som det ser ut! Det är nu flera år sedan jag var gravid, men kommer precis ihåg, hur det kändes, när mina barn snurrade runt/ sparkade inne i magen. Ibland kändes det faktiskt som om fötterna var på väg ut genom skinnet.

Som om det vore igår

GI

Av S - 10 januari 2008 00:30



Idag är det tre dygn, sen jag började äta enligt GI-metoden. Jag måste erkänna att det är jobbigare den här gången. Kanske för att det nyligen varit jul, mycket julgodis, smarr och choklad. Jag saknar chokladen. I det stora hela går det bra, det kommer bli bättre det vet jag. Det är så intensivt första fjorton dagarna. Kroppen måste antagligen ställa om sig, från att inte få i sig socker.  

Började min dag i dag med;

  • en mugg kaffe,
  • sedan en tallrik Philurafil med linfrön i.
  • Äpple
  • Äggröra på 4 ägg, stekt bacon, stekt i riktigt smör, tomat
  • Morot, tomat
  • Stekta kycklingfileer kryddade med citronpeppar, delade dom i skivor, la dom i en ungsfast form, vispade ur stekpannan med vispgrädde, 1 buljongtärning, hällde det över kycklingfileerna, skivade sen cheddarost över, in i ugnen tills det fått färg. Jag åt grönsaker till, min dotter åt ris.
  • morötter

Jag dricker mycket vatten, ibland med äppelcidervinäger.

Fan vad jag är duktig!

Presentation

Du får gärna göra ett avtryck i min gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2008 >>>

Nätbutiker jag gärna besöker

www.broarne.se

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards