Alla inlägg den 27 april 2010

Av S - 27 april 2010 01:05


  




Vad jag tycker att jag är ..... SÅ DUKTIG .... HAR NU VARIT HELT RÖKFRI I 6 DAGAR, det har gått så mycket bättre sedan jag började med plåstrerna!

Har inte samma svåra abstinens, , men det är jobbigt , det vill jag inte sticka under stolen med! Jag måste vara benhård, rökningen sitter så inrotat i mina rutiner efter så många år!

 

Efter fika/maten/kaffet ... så är min kropp på väg ut för att röka, när mitt mentala får tala om för mig att ;  " du har slutat röka och det är äckligt, farligt ... m.m "

 

På 6 dagar har jag sparat 6 x 50kr = 300 kronor, inte illa, pengar som bara gått upp i rök förut ... det är ju också en positiv sak, rökte att paket om dagen och varje paket kostade nästan 50:-. Så om man räknar att på 30 dagar tjänar jag 1.500:-, roligare kan jag ha för pengarna ( än att dom brinner upp), jag måste pusha mig själv, för att ta mig igenom den första tiden, iaf.

 

Om man inte varit rökare själv, så ska man inte säga att det är väl bara att sluta, för det är svårt, förbannat svårt!

 

Jag undrar om man efter att ha slutat röka

" brukar bli trött " ... vet du nåt om det .. eller?

 

 

Natti

Av S - 27 april 2010 00:21



Hej Kära Du <3

 

 

  

 

Hoppas du haft en härlig helg, verkar som om det har blivit riktig vår i hela vårt avlånga land.

 

Själv har jag haft mysigt, våra fyra barn med familjer var här, nästan hela lördagen. Det vart både lunch och middag på grillen för hela 17 personer, vi satt ute på altanen det vart långbord, älskar när vi blir så många som samlas och äter och har trevligt.

 

Tycker att det går bättre för varje dag mellan Wilma och Mela. Wilma börjar bli mer intresserad av " lillasyster", men vill ju inte visa det så mycket ännu.

 

Jag ser att om Mela försvinner bakom nåt, och jag frågar Wilma ... var är Mela .... då kollar hon upp direkt ... och dom blir glada av att se varandra ...!

 

Mela skrek till en gång, vi vet inte varför, vi anar att hon satte sig tokigt, så att det gjorde ont i svansroten. Wilma kom flygande direkt ... och skulle kolla .. vad det var med Mela :)

 

Fantastiskt att även få se att Mela är så uppmärksam på Wilmas signaler hon tyder dom så bra, snacka om hundspråk!

 

Ser så mycket som händer dom emellan för varje dag, jag ser att det här kommer att bli superbra, vilka vänner dom kommer att bli.

 

Skulle ha åkt till S-svall idag, meeen jag hade sovit så himla dåligt, pga av halsont. Som fortsatte hela dagen, bomber i skallen, feber, öronvärk .... har sovit så mycket hela dagen i stället ... känns faktiskt lite bättre nu, ingen feber, eller öronvärk nu, endast ont i halsen.

 

Inte konstigt egentligen att jag blivit smittad, har umgåtts med så många som varit sjuka en längre tid, alla mina barnbarn har haft förkylningar med feber ... och dom är man ju nära i ordets rätta bemärkelse!

 

Måste in till S-svall och ordna med passet! Kolla om det finns någon bikini eller baddräkt, som passar mig. Ordna med lotterivinster m.m inför Valborgsfirandet i Bygdegården

 

Nu ska jag försöka krypa ner i sängen och läsa min nya bok, har läst över halva! Önskar mig själv ... bättring inför morgondagen ... är i behov av en dag i hälsans tecken.

 

GOD NATT och SOV SÅ GOTT

 

  

 

Presentation

Du får gärna göra ett avtryck i min gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Nätbutiker jag gärna besöker

www.broarne.se

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards