Alla inlägg den 29 april 2010

Av S - 29 april 2010 07:23

GoD Morgon min VÄN


  


Var ute på en lättare promenad mitt på dagen igår, med mina voffsingar, kan ju inte gå så långt med Mela ännu.  Det är ju meningen att jag ska träna henne med koppel!  Även att jag hade Wilma i koppel, så att dom får tränas att gå bredvid varandra, det gick så bra.

 

        

 

 

Mela stannar ganska ofta, är inte fullt kompis med sitt koppel ännu, för hon kan ju inte gå dit hon vill då!

Vänjer Wilma med att dom får godis nån gång bredvid varandra, går så bra.

Dom har smålekt idag, nu kan Mela gå nära utan att Wilma morrar ... det är så skönt. Känner att det här kommer att bli superbra, med tiden.

 

        

 

Känns som om Wilma har varit avogt inställd mot Mela, bara för att Mela ska få veta sin plats i flocken ... hon ska ju ha lägsta rang nu.  Så roligt att få lära sig någe nytt :)

 

  

 

När vi kom hem igen, kom min Bästis med stort B. Vi fikade lite men pratade mycket om allt möjligt. Bl.a om vår resa och om hunduppfostran m.m

Alltid lika roligt när vi träffas. Det gick flera timmar, dom bara rann iväg. Det är ju så, när man har roligt går tiden snabbt.

 

 

  

 

Minstingen min var borta hela dan och pluggade.

 

 

  

 

Vid 17 -tiden åkte jag till min äldsta dotter Å, sen for vi och hennes tre barn, alltså mina barnbarn ner till församlingshemmet vid kyrkan i Fränsta 17.30

 

Flickorna E&E skulle ha avslutning med Minikören. Vi fick gå in och börja fika och pyssla, medan körerna gick ut på ett äventyr, där dom mötte en häxa m.m

Dom var nog borta nästan en timme, oturligt nog så vart det kyligt och småduggigt när dom var ute. När dom kom tillbaks fick dom glass och fika.

 

Sen drog vi alla upp till kyrkan, där det var körsång ... dom var så duktiga ... alltid så roligt när barn sjunger.

 

Var på ICA och handlade lite, var där strax före åtta, sist ut ur butiken. Förlåt mig, men det drog ju ut på tiden med avslutningen, men jag hann handla ingredienserna till pajerna som jag ska baka. 7 ananaspajer till Valborgsfirandet i Bgdegården. Dom ska vara som efterrätt med glass.

 

Tillbaks till min dotter, då hade barnen hunnit i säng, fick massor av God Natt kramar .... <3 Sen satt Å och jag och prata ett tag, sen hemfärd. Rolig dag ....!

 

Om du klickar på dom små bilderna, så vips så blir dom stora !

 

  

 

KRAM

Presentation

Du får gärna göra ett avtryck i min gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Nätbutiker jag gärna besöker

www.broarne.se

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards